Atilla Aytekin | Board | Amsterdam Economic Board

Atilla Aytekin

Oprichter, CEO

Azerion

Atilla Aytekin is co-CEO en mede-oprichter van Azerion, een snelgroeiend advertentie technologie- en game bedrijf dat sinds februari 2022 beursgenoteerd is. Samenwerken en diversiteit zijn voor Atilla cruciale onderdelen in het vinden van oplossingen voor grote vraagstukken.

Door met Amsterdam Economic Board in te zetten op publiek-private samenwerkingsverbanden werkt Atilla doeltreffend aan de impact en groei in de regio Amsterdam. Digitale services, zoals adtech en videogames, zijn een van Nederlands én Europa’s krachtigste economische succesverhalen. Data-kennis en -gebruik zijn in het internationale digitale landschap onmisbaar voor de slimme, groene, en gezonde metropool van morgen.

De Metropool Amsterdam biedt met haar bruisende hub van technologiebedrijven en kennisinstellingen een uitgelezen kans om data en nieuwe technologieën ten volste te benutten voor een effectieve aanpak van maatschappelijke uitdagingen.

“Het is een belangrijke taak van de Board om uit te zoeken hoe we maatschappelijke uitdagingen doordacht en duurzaam kunnen aangaan.”

Als lid van onze Board zet Atilla Aytekin zich in voor het initiatief Datacommons. Daarnaast is hij betrokken bij andere initiatieven, waar hij zich actief inzet voor kansengelijkheid en inclusiviteit.

Schrijf je in voor de Board Update

Ontvang nieuws en events uit de Metropool Amsterdam. En bekijk eerdere edities.

Receive news and events about the Amsterdam region. Check previous editions. Our newsletter is in Dutch.

Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.

Click to agree to our privacy statement.