Nieuw gezicht bij Young on Board

Young on Board heeft nieuwe leden! Deze zomer stellen we elke week een nieuw Young on Board member aan je voor. Deze week: Nupur Kohli.

Hoe zouden je vrienden jou beschrijven in 1 zin?

“Nupur kijkt positief naar het leven, is ambitieus, enthousiast en creatief in wat ze doet en zoekt slim naar oplossingen.”

Wat is jouw hidden gem in de Metropoolregio Amsterdam?

“Ik heb niet een specifieke hidden gem, ik vind het geweldig en geeft me ook een trots gevoel dat we reizende “IAmsterdam” letters hebben, die steeds op een andere plek staan “steeds weer bij een gem” en ik vind het leuk deze te volgen. Om toch een plek te noemen, ik geniet graag van het uitzicht op Amsterdam vanaf het terras, op de hoogste verdieping van de Openbare Bibliotheek aan de Oosterdokskade. En in de Metropool gek op een relaxte strandwandeling.”

Als je over een paar jaar terugkijkt op de Young on Board, wat hoop je er dan uitgehaald te hebben? (of gebracht?!!)

“Ik hoop met mijn kennis over de gezondheidszorg, stress en productiviteit, maar ook met mijn brede ervaring in verschillende sectoren en ondernemerschap bij te dragen aan de doelen van de Young on Board. Als internationaal topspreker zal ik de boodschap over brengen aan het brede publiek. Ik hoop ook veel te leren van mijn contacten binnen en buiten de board voor mijn toekomstige bijdrage.”

Over Young on Board

Young on Board koppelt jonge changemakers aan ervaren besluitvormers. Want jongeren kijken, denken en werken anders, terwijl de oudere generatie juist weer de connecties, kennis, ervaring en realisatiekracht heeft. Door beiden samen te brengen ontstaat over en weer inspiratie en kunnen vernieuwende plannen worden waargemaakt. Zo werken ze samen aan de economische groei en leefbaarheid van de Metropoolregio Amsterdam.

Heb jij een goed idee, plan of startup die de regio mooier, sterker, duurzamer of leuker maakt? Young on Board koppelt je aan de denkkracht die je nodig hebt en helpt je honderd stappen verder. Meer weten? Neem contact met ons op!