Jonge ondernemer sluit zich aan bij Young on Board

Young on Board heeft nieuwe leden! Deze zomer stellen we elke week een nieuw Young on Board member aan je voor. Deze week: Maartje Nelissen, oprichter van cateringbureau The Food Line-up.

Hoe zouden je vrienden jou beschrijven in 1 zin?

“Maartje – ik heb nog een ideetje – Nelissen is altijd enthousiast, ziet overal een avontuur en uitdagingen in.”

Wat is jouw hidden gem in de Metropoolregio Amsterdam?

“Worst wijn cafe en Kitchen Republic.”

Als je over een paar jaar terugkijkt op de Young on Board, wat hoop je er dan uitgehaald te hebben? (of gebracht?!!)

“Ik hoop dat mijn netwerk van kleinschalige, jonge en creatieve ondernemers kan bijdragen aan een mooier Amsterdam en het talent daarin een groter podium kan krijgen. Daarbij kijk ik ook uit naar mijn persoonlijke ontwikkeling en me breder te oriënteren op relevante onderwerpen die er nu spelen zoals diversiteit, eenzaamheid en duurzaamheid naar een bredere laag van de samenleving brengen. En daar uiteraard een mooie bijdrage in te leveren.”

Over Young on Board

Young on Board koppelt jonge changemakers aan ervaren besluitvormers. Want jongeren kijken, denken en werken anders, terwijl de oudere generatie juist weer de connecties, kennis, ervaring en realisatiekracht heeft. Door beiden samen te brengen ontstaat over en weer inspiratie en kunnen vernieuwende plannen worden waargemaakt. Zo werken ze samen aan de economische groei en leefbaarheid van de Metropoolregio Amsterdam.

Heb jij een goed idee, plan of startup die de regio mooier, sterker, duurzamer of leuker maakt? Young on Board koppelt je aan de denkkracht die je nodig hebt en helpt je honderd stappen verder. Meer weten? Neem contact met ons op!