Regelgeving en de ontwikkeling van geneesmiddelen

Start nieuwe series Life Sciences Cafés in Amsterdam

Op 19 juni 2018 keerde het Life Sciences Café terug naar Café Restaurant Polder in het Amsterdam Science Park. Het Café wordt georganiseerd door de Amsterdam Economic Board in samenwerking met EY en is gericht op het samen brengen van  een mix van Life Sciences-professionals, kennisinstellingen en het bedrijfsleven om kennis uit te wisselen en te discussiëren over innovaties en uitdagingen in de Life Science sector.

De afgelopen bijeenkomst was geïnspireerd op de aanstaande verhuizing van het European Medicines Agency naar Amsterdam en had als thema: De impact van wet- en regelgeving op de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen.

Ga naar Meer weten voor het Engelstalige verslag waarin Dr Carla Herberts (Dutch Medicines Evaluation Board (CBG), a specialist in oncology and haematoncology and the Dutch alternate for the committee for advanced therapies) en Willem van Weperen (VP of Amicus Therapeutics) aan het woord kwamen.

Life Sciences Café:

  • 20 September 2018: Personalised treatment
  • 22 November 2018: Personalised prevention

Schrijf je hier in.

#slimgroengezond

Amsterdam Economic Board werkt aan het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en -professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid, preventie en data.