Inschrijving regionale voorronde Zorginnovatieprijs 2019 gestart

Werk je aan innovatie in de zorg en ben je toe aan snelle groei?

De Zorginnovatieprijs is dé prijs voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase, speciaal voor ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben.
Kan jij een duwtje in de rug gebruiken om je onderneming echt tot een succes te maken? Bevindt jouw product of dienst zich in deze opschalingsfase en ontwikkel jij een innovatie voor de zorg- of welzijnssector? Werk je in de provincie Noord-Holland of Flevoland? Meld je dan nu aan voor de regionale voorrondes van de Zorginnovatieprijs 2019.

De winnaar van de regionale voorronde krijgt toegang tot het uitgebreide netwerk van de Amsterdam Economic Board en dat van onze partners Rabobank, Sigra en de Kamer van Koophandel. Ook levert het veel publiciteit op en je krijgt  een gratis lidmaatschap van de Netwerk Council. De Board biedt je hiermee dé kans om de ontwikkeling van jouw innovatie in een stroomversnelling te brengen.

Tenslotte ga je naar de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs en maak je kans op een geldbedrag ter waarde van maximaal € 15.000,- (€ 10.000,- voor de vakjuryprijs en € 5.000,- voor de publieksprijs). De nationale finale vindt plaats op 14 maart tijdens het Health Valley Event in Nijmegen.

Inschrijven Regionale Voorronde

Tijdens de ehealth week 2019  op 24 januari organiseert de Amsterdam Economic Board samen met haar partners, de voorrondes van de Zorginnovatieprijs. De vooraf geselecteerde ondernemers worden uitgenodigd om te pitchen voor een jury en publiek.

Wil jij meedoen? Schrijf je hier in vóór 31 december 2019 !

Inschrijvingscriteria

Let op inschrijving kan door middel van aanmelding op het platform zorginnovatie.nl. Voorwaarde voor deelname aan de zorginnovatieprijs is dat je alle 6 fasen van concept tot opschaling moet hebben doorlopen en op 100% hebt staan.

Belangrijke data:

  • 31 december 2019 Sluiting inschrijving
  • Januari 2019 Uitnodiging genomineerden en regionale voorronde Zorginnovatieprijs voor Noord Holland en Flevoland in Amsterdam
  • 24 januari Ahti Connect en verkiezing regionale winnaar van de Zorginnovatieprijs 2019
  • Februari-maart 2019 Publiekscampagne en bekendmaking shortlist genomineerden nationale Zorginnovatieprijs
  • 14 maart 2019 Uitreiking Nationale Zorginnovatieprijs 2019 in Nijmegen

#slimgroengezond

Dit draag bij aan de ontwikkeling van de Metropoolregio Amsterdam als de Europese Life Sciences & Health hub