Stem op één van de vijf genomineerde zorginnovaties!

Het is zover! De vijf veelbelovende innovatieve scale-ups in de zorg zijn bekend. Deze zorginnovators en vertegenwoordigers van de regio Amsterdam maken kans op een plek in de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs; de prijs voor de meest innovatieve onderneming in de zorg in de opschalingsfase.

De genomineerden voor de regionale zorginnovatieprijs zijn:

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de zorg en welzijn sector in de regio? Kom dan naar de regionale voorronde van de nationale zorginnovatieprijs 2020 en stem mee op de publiekswinnaar!

Drie tot vijf ondernemers pitchen hun innovatie aan de vakjury en het publiek. Tijdens het juryberaad hebben we als  key-note spreker Sjaak Vink, founder en CEO van TheSocialMedwork; een sociale onderneming die wereldwijd de toegang tot de nieuwste geneesmiddelen mogelijk maakt. Yves Prevoo CEO van Easee, de regionale winnaar van 2019 zal met ons delen wat het afgelopen jaar als winnaar heeft gebracht.

Tot slot volgt de ontknoping van de voorronde met de verkiezing van de regionale winnaar en de wildcard die het publiek mag kiezen.

We starten om 16:00 en sluiten af met de gebruikelijke netwerkborrel.

Programma:

  • 16:00 – 16:10 Welkom door Jeroen Maas, Challenge Lead Gezondheid
  • 16:10 – 16:25 Winnaar regionale voorronde 2019 Yves Prevoo van Easee
  • 16:25 – 17:00 Pitches regionale voorronde Zorginnovatieprijs
  • 17:00 – 17:20  Key Note Sjaak Vink, The SocialMedwork
  • 17:20 – 17:40 Winnaar regionale voorronde 2020 & publiekstemming Wildcard
  • 17:40 – 19:00 Netwerkborrel

Juryleden regionale voorronde 2020

  • Yves Prevoo van Easee, winnaar regionale voorronde 2018
  • Roland Zegger, NLC
  • Jiska de Wit, Ksyos
  • Arianne van Lavieren van Zilveren Kruis

Kom je ook?

Toegang voor dit event is gratis. Meld je hier aan. Wees op tijd  want vol=vol. Wij zien je graag op dinsdag 28 januari.

Zorginnovatieprijs

De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase op het gebied van zorg en welzijn. Er vinden 9 regionale voorrondes plaats door heel Nederland. Elke regio selecteert één genomineerde en een publiekswinnaar en zij gaan door naar de finale op 12 maart tijdens het Health Valley Event. De winnaar van de vakjuryprijs ontvangt een geldprijs van €10.000,- en van de publieksprijs €5.000,-. Dit is een kans voor ondernemers om hun innovatie, die al uitgewerkt, getest en gelanceerd is, te versnellen.

De winnaar van de regionale voorronde krijgt 2 toegangskaarten voor het internationale congres innovation for health.  Ook levert het veel publiciteit op en toegang tot het uitgebreide netwerk van de partners van Zorg2025  en is een onderdeel van de Ehealth week 2020. De winnaar ontvangt ook een gratis (jaar)lidmaatschap van de Netwerk Council van de Amsterdam Economic Board.

Over Zorg2025

De Amsterdam Economic Board organiseert samen met AhtiSmart Health Amsterdamde Rabobank en SIGRA de Zorg2025 bijeenkomsten. Deze ontmoetingsavonden zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen. Ook volgend jaar worden en weer Zorg2025 bijeenkomsten georganiseerd.

smarthealthamsterdam

Wil jij voortaan ons belangrijkste nieuws in je mailbox ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze maandelijkse Board Update.

#slimgroengezond

Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de Metropool Amsterdam als de Europese Life Sciences & Health hub