Meer info

Weet je dat je met het inkopen van je werkkleding heel veel impact kunt maken? Daarom organiseert Amsterdam Economic Board op 29 november een roundtable ‘circulaire werkkleding in de paskamer’.  

Een groot netwerk van bedrijven, kennisinstellingen en overheden uit de Metropool Amsterdam zet zich in op een fundamenteel andere, circulaire textielsector. En er lopen verschillende initiatieven om deze beweging verder te brengen. Eén van deze initiatieven is de inkoop van circulaire werkkleding.

Tijdens de bijeenkomst op dinsdagochtend 29 november staan best practices en uitdagingen op de agenda. Wat is er al bereikt in de regio? Wat zijn mogelijke obstakels? En wat heb je nodig om de stap naar inkopen van circulaire werkkleding te maken? Deze bijeenkomst is bedoeld voor zowel de organisaties die moeten aanbesteden als de organisaties waarvoor dit niet geldt.

Dit event wordt online gehouden en is alleen voor genodigden. Ben je ook geïnteresseerd? Neem dan contact op met Claire Teurlings.

Achtergrondinformatie

De Metropool Amsterdam als koploper in een fundamenteel andere, circulaire textielsector: dat is de ambitie van een groot netwerk van bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit de regio. Inspirerende circulaire esthetiek en forse opschaling van recycling zijn de speerpunten van de nieuwe visie. Lees ook het interview met mede-initiatiefnemers Bart Kruijssen (PwC) en Claire Teurlings (Amsterdam Economic Board).

En neem een kijkje in de handreiking inkoop circulair textiel!

Waar en wanneer?

Board event
 • Amsterdam Economic Board
 • 29/11/2022
 • 09:00 -

  10:30

Aanmelden

Neem contact op

 • Claire Teurlings

  Claire Teurlings

  Lead Circulaire Economie

  Amsterdam Economic Board

 • Marjan Schrama

  Relatiemanager

  Amsterdam Economic Board

Deel dit artikel

Events

 • 07

  dec

 • 08

  dec

 • 08

  dec

Bekijk alle events

#slimgroengezond

Wil je direct horen over onze events?
Volg ons dagelijks op LinkedIn, Twitter en schrijf je in voor onze Board Update.