Zorg2025: Slimme Gezondheid

Algemeen

Sprekers:

  • John de Kok namens Cardiologie Centra Nederland (CCN). CCN is een representant van hoe goede zorg in het nieuwe zorgsysteem eruit zou kunnen zien. Naast dat zij cardiologische zorg leveren hebben zij ook een uitstekend ICT-systeem ontwikkeld dat ze ook als white label beschikbaar stellen voor andere organisaties. Mede door dit systeem hebben zorgverzekeraars CCN uitgeroepen tot beste declarant van het jaar en heeft CCB in 2013 de Piet Heyn Award voor innovatief ondernemen gewonnen.
  • Kristel van der Winden-Haalboom, SAG huisarts van GC Helmersstraat in Amsterdam Oud West en Huisarts Innovator in het Academisch Netwerk Huisartsgeneeskunde VUmc. Zij spreekt samen met Joris Molenaar, directeur van IPPZ, de ontwikkelaar van Karify. Zij zullen vertellen over hun bevindingen met de KARIFY pilot: een patiëntenportaal om e-health te faciliteren in de gezondheidszorg, waarbij de patiënt zelf eigenaar is van zijn Persoonlijk Gezondheids Dossier.
  • Leon van der Vorst, directeur van Philips Home Healthcare Solutions, vertelt over de eerste indrukken van implementaties van Philips’ telehealthprojecten en over hoe Philips nieuwe productontwikkeling stimuleert.

Deelnemen

Registratie (via onderstaande knop) verplicht, toegang is gratis.

Over ZORG2025

Zorg2025 is een netwerkbijeenkomst voor zorgaanbieders en innovatieve ondernemers in de zorg. Met deze ontmoetingen brengen we partijen in de healthsector bijeen en wordt inzicht geboden in ontwikkelingen, noodzaak en mogelijkheden van innovatie in de zorg.
Zorg2025 wordt georganiseerd door de het cluster Life Sciences & Health van de Amsterdam Economic Board, de Kamer van Koophandel en Rabobank Amsterdam.

Volgende Zorg2025: dinsdag 10 juni 2015