Zorg2025: Patient empowerment via data

 • Gezondheid
 • Op 21 september hebben we onze volgende – fysieke – Zorg2025 bijeenkomst. Wat hebben we uitgekeken naar een echt netwerk event!

  Het thema voor de komende editie ‘Patient empowerment met behulp van data’ is actueler dan ooit. Welke ontwikkelingen zijn er? Wat is uitkomstgerichte zorg en Value Based Healthcare? Hoe kan digitalisering bijdragen aan de gewenste transformatie in de gezondheidszorg? Hoe kun je zelf data inzetten voor je eigen gezondheid en ter preventie?

  We hebben de volgende drie sprekers bereid gevonden hun ideeën uiteen te zetten:

  Deze bijeenkomst is gratis – registratie is verplicht.

  Over Zorg2025

  De Amsterdam Economic Board organiseert samen met AhtiSmart Health Amsterdam, de Rabobank en SIGRA de Zorg2025 bijeenkomsten. Deze ontmoetingsavonden zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen. Wil je op de hoogte blijven over Zorg2025, wordt lid van onze Smart Health Amsterdam community en schrijf je dan hier in voor de onze maandelijkse nieuwsbrief.

  Zorg2025 partners

  Wil je voortaan ons laatste nieuws en aankomende (online) events ontvangen? Volg ons dagelijks op Twitter, LinkedIn en schrijf je in voor onze maandelijkse Board Update.