Zorg2025: Het financieren van zorginnovaties als bedrijf en als bedrijfsmodel

 • Gezondheid
 • Dit keer als thema: Het financieren van zorginnovaties als bedrijf en als bedrijfsmodel.

  Hoe kom je van een vernieuwend idee om de gezondheidszorg te verbeteren tot een gezond bedrijf met een passend verdienmodel? Wat is er nodig om voor een innovatief concept financiering op te halen en om een structurele bekostiging in de zorg te krijgen?

  Programma met:

  • Daniel Hommes, MD, PhD, CEO & Founder DEARhealth. DEARhealth is een AI gestuurde zorgpad technologie waarmee de gezondheidsuitkomst van de patiënt verbetert, de zorgkosten worden gereduceerd en de medische behandelteams een accurate beslisondersteuning krijgen. Hoe komen zij van idee tot bedrijf.
  • Dick Sietses, Partner bij Health Innovations. Health Innovations investeert in jonge bedrijven die de zorg beter en betaalbaarder maken. Wanneer is een innovatief zorgconcept interessant genoeg om in te investeren.
  • Jeroen Struijs, Universitair hoofddocent LUMC, senior researcher RIVM: welke nieuwe bekostigingsmodellen van gezondheidszorg zijn er en hoe beïnvloeden die de zorg?

  Tijd: De inloop is vanaf 15.00 uur en het programma start om 15.30 uur.

  Tijdens de borrel vanaf 17.00 uur is er voldoende gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers en zorgprofessionals of om met de sprekers nader in te gaan op hun presentatie

  De bijeenkomst is gratis. Registratie verplicht.

  Graag tot 19 november!

  Over Zorg2025

  De Amsterdam Economic Board organiseert samen met de Rabobank, SIGRA, Ahti en de Kamer van Koophandel Zorg2025. Deze ontmoetingsavonden zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen.