Zorg2025

Op 16 juni organiseren de MediciDesk van de Rabobank Amsterdam, Amsterdam Economic Board, SIGRA, ahti en Smart Health Amsterdam de volgende sessie uit de serie ZORG2025, een reeks netwerkbijeenkomsten voor zorgprofessionals en innovatieve ondernemers in de gezondheidszorg.

Meer informatie over het programma volgt spoedig.

Over Zorg2025

De Amsterdam Economic Board organiseert samen met AhtiSmart Health Amsterdamde Rabobank en SIGRA de Zorg2025 bijeenkomsten. Deze ontmoetingsavonden zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen. Ook volgend jaar worden en weer Zorg2025 bijeenkomsten georganiseerd.

Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Ook wij denken mee om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit kan betekenen dat we events tot 24 uur van te voren af kunnen zeggen.

Heb je je aangemeld voor een Board event en ervaar je griepklachten? Dan vragen we je om thuis te blijven en het ons te laten weten via events@amecboard.com. Wij zorgen voor een verslag van de bijeenkomst zodat je toch geïnformeerd bent.

smarthealthamsterdam

 

#slimgroengezond

Dit draag bij aan de ontwikkeling van de Metropoolregio Amsterdam als de Europese Life Sciences & Health hub.