World Summit AI

 • Gezondheid
 • De exclusieve terugkeer van World Summit AI naar Amsterdam.

  Om 5 jaar WSAI te vieren, zullen we een ‘supertop’ creëren door drie van onze toonaangevende merken samen te voegen; World Summit AI, Intelligent Health (alleen op 12 oktober) en de lancering van TMinus30 – onze nieuwe InspiredMinds-top over klimaat en de toekomst van voedsel en landbouw. Deze exclusieve top vindt plaats in de historische Beurs van Berlage in het centrum van Amsterdam, zal beperkt zijn tot 1000 mensen en zal een verbluffende line-up presenteren van de allerbeste sprekers van wereldklasse in de afgelopen 5 jaar in één geweldige show die een plenair podium stopt !

  Om 5 geweldige jaren van WSAI te vieren, lanceren we ook de World AI Awards, een onafhankelijke prijs gericht op toonaangevende AI-innovatie met impact – beperkte tickets beschikbaar!

  Voor wie

  CEO’s, CTO’s, hoofden van AI, wetenschappers, technologen, academici, startups en investeerders uit alle hoeken van de wereld zullen deelnemen aan de exclusieve fysieke top en online via ons wereldwijde platform.

  Achtergrondinformatie

  WSAI is ’s werelds toonaangevende en internationaal gerenommeerde AI-top die het wereldwijde AI-ecosysteem van Enterprise, BigTech, Startups, Investeerders en Wetenschap, de knapste koppen in AI als sprekers elk jaar in Amsterdam samenbrengt om de meest brandende AI-kwesties frontaal aan te pakken en de wereldwijde AI-agenda te bepalen. Wij zijn een gemeenschap van 200.000 InspiredMinds uit 167 landen over de hele wereld.