Webinar: effecten coronacrisis op logistiek in de MRA

 • Algemeen
 • Mobiliteit
 • Wat betekent de coronacrisis voor de logistiek van Nederland en de MRA en wat vraagt die crisis voor een reactie van overheden, bedrijfsleven en kennisinstellingen in de MRA? Op uitnodiging van de Amsterdam Economic Board en het MRA Bureau geeft Walther Ploos van Amstel, lector City Logistics bij de Hogeschool van Amsterdam op dinsdag 28 april zijn visie tijdens een MRA-webinar. Dit wordt het derde college in een reeks van online bijeenkomsten onder de naam ‘MRA University’.

  Kijk mee via Zoom

  Gebruik de app van Zoom of ga naar de website https://zoom.us en voer de volgende ‘Meeting ID’ in: 950 – 1349 – 5460.

  Over MRA University

  MRA University biedt beleidsmakers, ondernemers, onderzoekers en bestuurders van bedrijven en overheden online en interactieve colleges om beter te kunnen begrijpen wat de impact is van de coronacrisis en hoe we daarop kunnen reageren als belanghebbenden in de MRA-samenwerking.

  De reeks met verschillende webinars van MRA University gaat zich in eerste instantie richten op de gevolgen van de coronacrisis die cruciaal zijn voor thema’s in de MRA-samenwerking. Het gaat daarbij om onderwerpen als arbeidsmarkt, bouwen en wonen, mobiliteit, circulaire economie en energietransitie. Dit zijn onderwerpen die hun urgentie tijdens en na de coronacrisis zullen behouden.