MRA University met Valerie Frissen

Wat zijn de effecten van de coronacrisis op de Metropoolregio Amsterdam? Elke dinsdag van 16:30-17:30 neemt een topwetenschapper je mee in zijn of haar visie op de gevolgen van de coronacrisis.

Dit is de twaalfde webinar in de online serie van MRA University. Het onderwerp en de spreker van deze editie worden binnenkort bekend gemaakt.

Kijk mee via Zoom

De link volgt binnenkort.

Over MRA University

MRA University biedt elke dinsdag van 1630-1730 uur online en interactieve colleges van topwetenschappers aan beleidsmakers, ondernemers, onderzoekers en bestuurders van bedrijven en overheden om beter te kunnen begrijpen wat de impact is van de coronacrisis op de regio Amsterdam en hoe we daarop kunnen reageren.

De reeks webinars van MRA University richt zich op de gevolgen van de coronacrisis die cruciaal zijn voor de Metropoolregio Amsterdam. Het gaat daarbij om onderwerpen die hun urgentie tijdens en na de coronacrisis zullen behouden zoals arbeidsmarkt, bouwen en wonen, mobiliteit, circulaire economie en energietransitie. MRA University wordt georganiseerd door de Metropoolregio Amsterdam in samenwerking met de Amsterdam Economic Board en de gemeente Amsterdam.

Kijk terug

Bekijk eerdere edities zoals die van Henri de Groot en Ton Wilthagen op de website van MRA University.

Welke wetenschapper moeten we echt vragen voor volgende edities? Mail naar events@amecboard.com