Vaksessie Gebouwen: Verbouwen en Beheren

Al veel partijen in het netwerk van de Amsterdam Economic Board kopen in met impact. Om hen met elkaar in contact te brengen en te ondersteunen organiseren wij een Impacttrack Facilitair Inkopen.

Een team vanuit elk van de deelnemende organisaties gaat aan de slag met een eigen inkooptraject. We bouwen immers samen aan het commitment om in 2030 100% van de facilitaire diensten, producten en leveringen met impact in te kopen.

Als onderdeel van de Impacttrack Facilitair Inkopen organiseren we voor de deelnemers een aantal korte verdiepende vaksessies.

Vaksessie Gebouwen: Verbouwen en Beheren

In deze vaksessie gaan we onder andere kijken naar hoe je je pand duurzaam kan renoveren en onderhouden, een onderwerp waar verschillende deelnemers mee bezig zijn. Hoe zet je data in voor een duurzaam beheer? Waar vind je circulaire bouwmaterialen? En welke stappen hebben het meeste impact?

Wil je meer weten over deze vaksessie? Neem dan contact op met inkopenmetimpact@amecboard.com

#slimgroengezond

Wil je vanaf nu ons laatste nieuws en aankomende (online) evenementen ontvangen? Volg ons dagelijks op Twitter , LinkedIn en abonneer u op onze maandelijkse Boardupdate.