Upskilling the Financial Leader

 • Circulaire Economie
 • Van CFO’s wordt vaak verwacht dat zij de dagelijkse en nabije vooruitzichten goed begrijpen en begrijpen, terwijl ze waarde toevoegen aan het langetermijnplan van het bedrijf. Doe mee met dit programma om meer over de uitgebreide vaardigheden van de toekomstige CFO te leren. Wat betekent de verschuiving van producten naar diensten voor de balans van het bedrijf? En hoe te presteren als leider van waardecreatie op lange termijn die verder gaat dan financiële resultaten?

  Wanneer bedrijfsstrategie en financiële functies worden gecombineerd, kan een echte waarde aan een bedrijf worden toegevoegd. Dit is de reden waarom alle soorten bedrijven de rol van CFO’s nu in het centrum van het bedrijf verplaatsen. En omdat niets gratis is, betekent dit dat de rol van CFO en de vereiste vaardigheden wordt uitgebreid. CFO’s zitten niet meer alleen op de cijfers, ze creëren waarde binnen het bedrijf buiten de financiële activiteiten.

  Hoewel zaken als inkoop, implementatie van de duurzaamheidsstrategie, organisatietransformatie of veranderingsbeheer niet noodzakelijkerwijs de verantwoordelijkheid van de CFO zijn, is het waarschijnlijk dat hun advies invloed heeft op beslissingen die hierover worden genomen. Dat maakt de CFO en zijn team een ​​belangrijke speler in de overgang naar een nieuwe economie. CEO’s kunnen op hun beurt de financiële begeleiding gebruiken om effectieve en geïnformeerde zakelijke beslissingen te nemen en hun visie en het doel van de organisatie in cijfers te laten verifiëren.

  In dit programma ontmoet je gelijkgestemde professionals, leer je over financieringsmodellen voor de circulaire economie, krijg je een introductie over impactrapportage en ontdek je hoe je nieuwe functie als Chief Value Officer eruit zou kunnen zien.

  Let op: vanwege een aantal internationale sprekers wordt dit evenement in het Engels gehouden. De workshops zullen deels in het Engels en deels in het Nederlands zijn.

  Programma

  • Deuren open
  • Plenaire sessie
   -Leiders van de Circulaire Economie in de kijker
  • Herdefiniëren van waarde – The Chief Value Officer
  • Workshops (zullen deels in het Nederlands zijn)
   -Sessie impactrapportage
   -Product as a Service (PAAS) door de financiële lens
   -Barrières en mogelijkheden om de Circulaire Economie te financieren
  • Conclusies
  • Lunch

  Circl is een partner van de Board

  Circl is een paviljoen aan de Zuidas. Een plek die ABN AMRO heeft gecreëerd om de opgedane kennis over circulariteit te delen. En verbinding te maken. Circl is energiezuinig en demontabel ontworpen, om zo min mogelijk impact op de planeet te hebben. Lees meer over Circl.