TOMAS Launch Event

 • Talent voor de Toekomst
 • Op 16 november vindt de officiële lancering van Tomas, het nieuwe b-to-b platform voor het vinden en verbinden van talentontwikkelingsinitiatieven in de Metropoolregio Amsterdam, plaats.

  Programma

  15.00-15.30 Inloop

  15.30-16.05 Lancering van TOMAS en een paneldiscussie over hoe we samenwerking in de regio kunnen bevorderen, met

  • Jeroen Verwoort (wethouder Velsen),
  • Jopie Nooren (bestuursvoorzitter HvA) en
  • Eric Nederhand (VP Director Olam Cocoa, bestuursvoorzitter Techlands)

  16.05-16.15 Showcase TOMAS Prikboard, 3 pitches van talentontwikkeling-initiatieven:

  • Make IT Work (Ronald Kleijn),
  • Code To Change (Iffat Rose Gill) en
  • Techport (Gerik ten Berge)

  16.15-16.30 Formula voor succes: Interview met TechConnect (Viktor Bos) & Rabobank (Eric Traa) over hun geslaagde samenwerking van de afgelopen 3 jaar

  16.30-17.00 Rondetafels: Hoe kan TOMAS een onderdeel van de oplossing zijn? Welke uitdagingen willen we in de komende tijd oppakken?

  17.00-18.00 Netwerkborrel

   

  Toegang tot dit evenement is gratis. Registratie is verplicht. Bij dit event volgen we de dan geldende RIVM richtlijnen voor corona.

  Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar info@vraaghettomas.nl.

  Achtergrondinformatie

  De mismatch op de arbeidsmarkt, door een kwalitatief en kwantitatief tekort aan de juiste talenten, is een groeiend probleem in onze regio. Tomas zorgt voor een structurele oplossing met een platform voor talentontwikkeling. Vraag en aanbod worden hier overzichtelijk en inzichtelijk bij elkaar gebracht, met alle mogelijkheden voor omscholing en bijscholing in de Metropoolregio Amsterdam. Hierdoor komen de juiste mensen met de juiste skills op de juiste plek.

  Voor meer informatie over dit initiatief bij de Board klik hier.

  Tomas is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Gemeente Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, Metropoolregio Amsterdam (MRA Bureau), StartupAmsterdam en de Amsterdam Economic Board.