TOMAS HR Ronde tafel gesprek: Investeren in lokaal talent

 • Innovatieve duurzame Metropool
 • Dit is een side-event, voorafgaand aan State of the Region 2022: dé netwerkdag van de Metropool Amsterdam.

  Grote uitdagingen in de zorg, de energietransitie, verduurzaming en digitalisering dreigen te stagneren door een schrijnend tekort aan de juiste talenten. Toch staan er nog steeds mensen langs de kant, werken in verdwijnbanen of zitten nu niet in de juiste functie. Met HR-directeuren en andere directieleden van grote werkgevers bespreken we welke talentontwikkelings-infrastructuur en samenwerkingen wél oplossingen bieden.

  Dit HR ronde tafel gesprek is op uitnodiging. Wil je er graag bij zijn? Er zijn nog plekken beschikbaar. Stuur een bericht naar n.counet@amecboard.com. Dan gaan wij ons best voor je doen.

   

  Programma

  Over de Metropool van Morgen

  Na een introductie van TOMAS en van de deelnemers over hun grootste HR uitdaging en hoe zij die aanpakken volgt een rondetafelgesprek over:

  • Welke talentontwikkelings-infrastructuur en samenwerkingen kunnen oplossingen bieden?
  • Welke verbindingen zijn belangrijk om succesvol te kunnen samenwerken? Wat is er voor nodig?

  Na afloop is er gelegenheid aan te schuiven bij State of the Region 2022. Meld je hiervoor aan.

  Achtergrondinformatie

  Voor meer informatie over TOMAS: het platform voor het vinden en verbinden van talentontwikkelingsinitiatieven in de Metropool Amsterdam, kijk op vraaghettomas.nl.

  State of the Region is een event van Amsterdam Economic Board in samenwerking met Metropoolregio Amsterdam, Gemeente Amsterdam en amsterdam&partners.

  Lees ook het verslag over State of the Region 2021.