TOMAS CONNECT LIVE #3: Investeren in meer ICT-talent

 • Wendbare onderwijs- en arbeidsmarkt
 • Een LIVE matchmaking tussen bedrijven en de belangrijkste initiatieven die zich richten op om- en bijscholing in ICT.

  Waar vind ik technisch talent? Hoe kan ik mijn medewerkers omscholen? Hoe kan ik bijdragen aan talentontwikkeling?

  Wist je dat er in de regio Amsterdam 65 manieren zijn om te profiteren van de lokale talentenpool of te investeren in de ontwikkeling van ICT talent? Of je nu mensen wil aannemen, je medewerkers wil bijscholen of in het stadium bent waarin je wil bijdragen aan het oplossen van tekorten aan ICT-talent en vaardigheden: Dit is je kans om 10 initiatieven te ontmoeten die je laten zien hoe!

  TOMAS Connect LIVE #3 is een live matchmaking tussen organisaties en een breed scala aan omscholings-, bijscholings- en levenslang leren-initiatieven die talenttekorten, vaardigheden en diversiteitskloven in ICT aanpakken.

  Een unieke kans voor bedrijven en initiatieven om elkaar te ontmoeten en betekenisvolle verbindingen te leggen. Binnen twee en een half uur praten we je bij en schetsen we een actueel beeld van het lokale ecosysteem voor talentontwikkeling, ontdek je hoe andere bedrijven ervan profiteren, ontmoet je talentontwikkelingsinitiatieven en krijg je handvatten mee om hiervan te profiteren en betrokken te raken.

  Programma

  Het programma op de geweldige locatie van ZOKU omvat:

  15.00 – 15.15 Introductie: Hoe te navigeren in initiatieven voor talentontwikkeling

  15.15 – 15.50 Ontmoet 10 initiatieven voor ICT talentontwikkeling

  15.50 – 16.00 Pauze

  16.00 – 16.30 Matchmaking ronde 1

  16.30 – 16.50 Leer van 3 bedrijven “Hoe profiteren we van investeren in lokaal talent?”

  16.50 – 17.30 Matchmaking ronde 2 met drankjes & muziek

  Dit evenement is in het Engels.

  We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor HR- en bedrijfsleiders, talentontwikkelingsmanagers, Diversity & Inclusion managers en HR-specialisten die actief op zoek zijn naar ICT-talent, bijscholing van medewerkers of mogelijkheden om bij te dragen. Ben jij er niet één van, maar heb je ook interesse om deel te nemen aan dit evenement? Neem contact met ons op via info@vraaghettomas.nl.

  Neem deel aan het TOMAS-netwerk en profiteer van deze live matchmaking-sessie!

  Achtergrondinformatie

  TOMAS is een interactief platform en een groeiende offline community die het ecosysteem voor talentontwikkeling zichtbaar en toegankelijk maakt voor de triple helix. Het project is een initiatief van de Hogeschool van Amsterdam, de gemeente Amsterdam, StartupAmsterdam, de Metropoolregio Amsterdam en de Amsterdam Economic Board.