TOMAS CONNECT #1: Diversiteit in mijn tech team

 • Wendbare onderwijs- en arbeidsmarkt
 • Een matchmakingsessie voor bedrijven en talentontwikkelingsinitiatieven die zich richten op diversiteit en inclusie in de techsector.

  Diversiteit en inclusie is een belangrijke doelstelling voor succesvolle bedrijven. Bij het implementeren van diversiteitsstrategieën in hun dagelijkse activiteiten en cultuur zien bedrijven zich geconfronteerd met meerdere uitdagingen: Waar vind ik technisch talent met verschillende achtergronden? Wie werkt aan het diverser maken van de lokale talentenpool? Hoe vind ik een partner die aan mijn behoeften voldoet?

  TOMAS Connect #1 is een interactieve matchmaking tussen bedrijven en talentontwikkelingsinitiatieven in de Amsterdamse regio die diversiteit en inclusie in tech stimuleren.

  In slechts 1,5 uur leer je andere docenten, initiatieven en programma’s kennen.

  Programma

  • Ecosysteemoverzicht: wie werkt aan diversiteit en inclusie in talentontwikkeling?
  • Pitches: ontmoet 8 verschillende initiatieven
  • Breakout-gebieden: verbinden en vragen stellen

  Dit is een Engelstalig evenement – Registratie is verplicht

  Achtergrondinformatie

  TOMAS is een interactief platform en een groeiende offline community die het ecosysteem voor talentontwikkeling zichtbaar en toegankelijk maken voor overheden, bedrijven en kennisinstellingen. Het project is een initiatief van de Hogeschool van Amsterdam, de gemeente Amsterdam, StartupAmsterdam, de Metropoolregio Amsterdam en Amsterdam Economic Board.