TOMAS CONNECT #2: Nieuwe talenten in de Techniek

 • Wendbare onderwijs- en arbeidsmarkt
 • Een matchmaking-sessie tussen bedrijven en impactvolle initiatieven die zich richten op (zij-) instroom in de techniek.

  Op deze krappe arbeidsmarkt wordt het steeds lastiger om goed-geschoold technisch talent te vinden. Zoek je als technisch bedrijf naar technisch talent? En zie je ook door de bomen het bos aan instroom-initiatieven niet meer? Dan is deze matchmaking sessie voor jou!

  In deze online bijeenkomst ontmoet je talent-initiatieven uit de regio die op innovatieve manieren de instroom van technisch talent in de sector bevorderen. Door middel van pitches leer je in korte tijd wat er allemaal beschikbaar is en waarmee je kunt samenwerken. Zo kunnen we gezamenlijk de groei van de sector en jouw bedrijf waarborgen.

  Wat kun je verwachten?

  • Je krijgt een overzicht van relevante talent-initiatieven voor instroom in de techniek

  • Deel kennis met concullega’s, die ook hun eigen ervaringen delen

  • Doe mee aan de Breakout-sessies: Verbinden en vragen stellen

  Voor wie

  Bedrijven die technisch talent zoeken.

  Achtergrondinformatie

  TOMAS geeft eenvoudig overzicht en toegang tot alle talent-initiatieven in de Metropool Amsterdam. Van Haarlem tot Hilversum en van Uitgeest tot Uithoorn. TOMAS staat voor Talent Ontwikkeling, Match & Select. Daarmee koppelen we vraag en aanbod van alle mogelijkheden voor omscholing, bijscholing en talentontwikkeling. En we bieden een professioneel matching platform om samen te werken aan leven lang ontwikkelen. Met de slimme interactive mapping tool kun je nu heel gericht zoeken met alle voor jou relevante filters. Vanaf nu komen de juiste mensen met de juiste skills op de juiste plek. TOMAS nodigt je graag uit om daaraan mee te werken.

  Voor meer informatie, kijk op vraaghettomas.nl.