Samenwerken in de Metropool #3 – AFGELAST

Amsterdam Economic Board werkt toe naar een slimme, groene en gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam. Wij brengen kennis en organisaties samen en jagen kansrijke initiatieven aan.

Weet jij wat er speelt binnen jouw regio en ben je op zoek naar meer samenwerking met bedrijven, kennisinstellingen en overheden uit de Metropool Amsterdam?

Op donderdag 14 mei organiseren wij de derde meetup ‘Samenwerken in de Metropool’ voor sleutelfiguren binnen bedrijven, kennisinstellingen en overheden om samenwerking tussen alle regio’s te stimuleren.

Wij zullen interessante Board initiatieven presenteren, maar je krijgt ook de kans om over initiatieven uit jouw regio te vertellen.

  • Aanvang: 15.45
  • Programma: 16.00 – 17.00
  • Borrel: 17.00 – 18.00

Deze meetup is op uitnodiging. Wil je erbij zijn of ken je iemand die niet mag ontbreken? Stuur dan een mail naar Annelies van der Stoep.

Ook wij denken mee om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit kan betekenen dat we events tot 24 uur van te voren af kunnen zeggen.

Heb je je aangemeld voor een Board event en ervaar je griepklachten? Dan vragen we je om thuis te blijven en het ons te laten weten via events@amecboard.com. Wij zorgen voor een verslag van de bijeenkomst zodat je toch geïnformeerd bent.