Route Circulair

  • Circulaire Economie
  • Met Route Circulair krijg je antwoord op deze vragen. In een reeks van vier sessies laten wij jou de mogelijkheden van de circulaire economie zien en bieden wij jou praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan met een circulair businessmodel. In vier sessies worden vijf verschillende businessmodellen behandeld.

    Route Circulair wordt georganiseerd naar aanleiding van een praktijkwetenschappelijk onderzoek naar circulaire businessmodellen in opdracht van Stichting Management Studies. Tijdens elke sessie deelt het onderzoeksteam hun bevindingen en gaan experts en ervaringsdeskundigen in gesprek over de kansen en uitdagingen van een specifiek circulair businessmodel.

    Tijdens deze avond staan het Platformmodel en Product-als-dienstenmodel centraal en zullen experts hun kennis uit de praktijk delen. De oprichters van Gerrard Street, Dorus Galama en Tom Leenders, zullen vertellen over hun concept van de modulaire leasekoptelefoon van de toekomst. Met Guido Braam (Directeur Powered by Meaning, initiator van de campagne Netherlands Circular Hotspot en medeoprichter van Circle Economy) als host van de avond.