Rauw op je dak

 • Circulaire Economie
 • Thomas Rau kan inspirerend vertellen over hoe het beter kan, maar veel belangrijker: hij doet het ook.

  Aan de hand van de praktijk neemt hij ons mee in zijn gedachten en oplossingen en gaan we samen in gesprek en aan de slag.

  Jacqueline Cramer, ondertussen gepokt en gemazeld ten aanzien van circulair inkopen, zal haar licht laten schijnen op het onderwerp.

  Verwacht dus geen comfortabele stoelen — maar debat, discussie, voorbeelden, goed zweet en tranen zodat je gelijk verder kunt om dagelijks het verschil te maken.

   Programma

  • College Tour; Jacqueline Cramer nodigt Thomas Rau uit om zitting te nemen in de ‘hot seat’. Samen met het publiek zal zij scherpe vragen op hem afvuren.

  Onderwerpen die aan bod komen:

  – Wat is circulair Inkopen eigenlijk?
  – Hoe krijg ik mijn organisatie mee?
  – Hoe creëer ik vraag in de markt?

  Aansluitend is er volop mogelijkheid om door te praten en samen plannen te maken.

  Over Thomas Rau

  Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Zijn motto is ‘guided by the future’. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is. Bij zijn woorden voegt hij ook daden; met zijn architectenbureau RAU heeft hij diverse innovaties en nieuwe standaarden opgezet op het gebied van CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief bouwen en recentelijk ook voor de circulaire architectuur.

  Over Jacqueline Cramer

  Prof. Dr. Jacqueline Cramer is Ambassadeur circulaire economie en trekker van de grootstedelijke uitdaging Circulaire Economie in de Amsterdam Economic Board.