Ontbijtsessie: Mobility & Hospitality

 • Mobiliteit
 • Mobiliteit en transport zijn belangrijke factoren die goed moeten functioneren in de metropoolregio Amsterdam. Er wordt geklaagd over files en te veel toeristen in Amsterdam. Echter succes en drukte zijn niet altijd een bedreiging, maar het biedt ook kansen voor de regio. Mobility en Hospitality gaan hand in hand…

  Welke innovatieve mobiliteitsoplossingen zijn er tot onze beschikking? Hoe kunnen ondernemers en bezoekers van een stad als Amsterdam tot een duurzamer reisgedrag worden verleid? Hoe kan mobiliteit en ‘drukte’ in een stad in goede banen worden geleid? Hoe toegankelijk cq gastvrij is Amsterdam? Hoe kijken onze sprekers naar de toekomst, naar groei en hoe kijken zij naar duurzame mogelijkheden?

  Vier inspirerende sprekers geven in een TED Talk van maximaal 10 minuten een krachtige presentatie over hun expertise.

  Programma

  Vier inspirerende sprekers geven in een TED Talk van maximaal 10 minuten een krachtige presentatie over hun expertise:

  • Paul Riemens, CEO RAI Amsterdam, geeft zijn verfrissende visie op gastvrijheid in de metropoolregio Amsterdam.
  • Hidde Salverda, Director of Operations van Johan Cruijff Arena vertelt over zijn ervaringen met crowd control en veiligheid van bezoekers bij grootschalige evenementen.
  • Maijke Receveur, Chief Growth Lightyear. “We not only built a sustainable car but a sustainable company as well”
  • Guido van der Ven, Director Business Development Bol.com deelt welke trends en ontwikkelingen ze volgen voor de logistieke uitdagingen en welke ze toepassen op de Nederlandse en Belgische markt.”

  Dagvoorzitter en gespreksleider Robert Daverschot modereert deze bijeenkomst.

  Tot slot biedt gastheer Nationale Postcode Loterij een rondleiding door het meest duurzame gerenoveerde kantoorpand van Nederland aan.