Nationale Zorginnovatieprijs

 • Gezondheid
 • Helaas kon de uitreiking tijdens het Health Valley Event niet doorgaan in verband met de recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Wij hopen jullie allen te verwelkom op het LSH010 ontbijt en anders digitaal te inspireren met de kansrijke innovaties van de genomineerden.

  De genomineerden zijn:

  Ik Herstel winnaar regionale voorronde Amsterdam

  Ik-Herstel was de winnaar van de regionale voorronde voor de zorginnovatieprijs in Amsterdam. De vakjury prees het niveau van de genomineerden en riep Ik-Herstel uit tot winnaar vanwege z’n potentiële positieve impact voor patiënten in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Directeur Jeroen de Wilde van Ik-Herstel noemde de prijs een ‘grote aanmoediging om door te gaan’. De e-health-applicatie Ik-Herstel voorziet patiënten van heldere en relevante informatie voor en na hun operatie. Een persoonlijk herstelplan helpt ze snel weer op de been. Zorgprofessionals kunnen de voortgang van het herstel monitoren. Als patiënten de app gebruiken herstellen ze 9 tot 12 dagen sneller.

  Breng je stem uit!

  De genomineerden maken kans op zowel een vakjuryprijs (€ 10.000,-) als een publieksprijs (€ 5.000,-). Met de geldprijs kunnen de winnende innovaties een volgende stap zetten in de ontwikkeling van hun bedrijf. Ook krijgen de winnaars toegang tot het netwerk van zorginnovatie.nl en de betrokken regiopartners. Zo kunnen we het succes van innovaties samen versnellen.

  Welke innovatie denk jij dat het verschil gaat maken? Stem hier voor de publieksprijs!

  Wil je voortaan ons laatste nieuws en aankomende (online) events ontvangen? Volg ons dagelijks op Twitter, LinkedIn en schrijf je in voor onze maandelijkse Board Update.