Network Council Meeting – AFGELAST

 • Algemeen
 • Dit evenement is exclusief voor Network Councilleden.

  Deze keer met een keynote van Thomas Rau over nut en noodzaak nieuwe aanpak inkopen.

  Over de Network Council

  Wil je met innovatieve projecten het verschil maken in de Metropoolregio Amsterdam en ben je op zoek naar samenwerking, inspiratie of een klankbord om je plannen en ambities te realiseren? Sluit je dan aan bij de Network Council van de Amsterdam Economic Board.

  Met het aansluiten bij de Network Council van de Board draagt jouw bedrijf actief bij aan het realiseren van de ambities van de Metropoolregio Amsterdam. Dit doe je vanuit maatschappelijke betrokkenheid en het belang dat je hecht aan een groene, slimme en gezonde regio. Hiermee blijft de regio aantrekkelijk om te wonen en te werken voor nu en in de toekomst. Samen met andere partners draag je bij aan het initiëren en ontwikkelen van initiatieven op het gebied van circulaire economie, digitale connectiviteit, energie, gezondheid, mobiliteit en talenet voor de toekomst.

  Lees meer over de Network Council en doe mee!

  Ook wij denken mee om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit kan betekenen dat we events tot 24 uur van te voren af kunnen zeggen.

  Heb je je aangemeld voor een Board event en ervaar je griepklachten? Dan vragen we je om thuis te blijven en het ons te laten weten via events@amecboard.com. Wij zorgen voor een verslag van de bijeenkomst zodat je toch geïnformeerd bent.