Network Council Meeting

 • Algemeen
 • De Amsterdam Network Council is het netwerkplatform van de Amsterdam Economic Board. De Network Council Meeting is een halfjaarlijkse informele netwerkbijeenkomst, waar de councilleden elkaar treffen en geïnspireerd worden door de uitdagingen van de toekomst.

  Donderdag 3 februari is de Kick-off meeting van de Network Council. Vanaf 15:00 uur wordt u bijgepraat over de regionale plannen en ontwikkelingen en hoe u mee kunt bouwen aan die slimme, groene en gezonde regio!

  Als het weer mag is deze meeting op locatie, zo niet dan zal de meeting online plaatsvinden.

  Toegang tot dit evenement is gratis. Registratie is verplicht, de registratiepagina volgt later.

  Programma

  Het programma van deze Network Council Meeting volgt later.

  Voor wie

  Dit evenement is exclusief voor Network Councilleden.

  Achtergrondinformatie

  Wil je met innovatieve projecten het verschil maken in de Metropoolregio Amsterdam en ben je op zoek naar samenwerking, inspiratie of een klankbord om je plannen en ambities te realiseren? Sluit je dan aan bij de Network Council van de Amsterdam Economic Board.

  Met het aansluiten bij de Network Council van de Board draagt jouw bedrijf actief bij aan het realiseren van de ambities van de Metropoolregio Amsterdam. Dit doe je vanuit maatschappelijke betrokkenheid en het belang dat je hecht aan een groene, slimme en gezonde regio. Hiermee blijft de regio aantrekkelijk om te wonen en te werken voor nu en in de toekomst. Samen met andere partners draag je bij aan het initiëren en ontwikkelen van initiatieven op het gebied van circulaire economie, digitale connectiviteit, energie, gezondheid, mobiliteit en talenet voor de toekomst.

  Lees meer over de Network Council en doe mee!