Netwerkborrel

 • Algemeen
 • In 2017 zijn veel initiatieven binnen de 5 grootstedelijke uitdagingen geïnitieerd, bestendigd en verder gebracht in de Metropoolregio Amsterdam. We doen dit samen met ons netwerk door het bundelen van krachten van bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen. En gericht op ons gezamenlijke doel om toe te werken naar een slimme, gezonde en groene Metropool van de toekomst.

  Benieuwd waar de Board staat en zich in 2018 sterk voor maakt? En waar je actief aan kunt bijdragen? Om het jaar met elkaar af te sluiten, bij te praten en voor onverwachte ontmoetingen nodigen we je van harte uit voor onze Netwerkborrel.

  Programma

  Hendrik Jan Grievink, designer en art director Next Nature Network The NANO Supermarket: speculatieve producten die de komende tien jaar op de schappen terecht kunnen komen en de discussie op gang brengen welke toekomst we eigenlijk willen;

  Nina Tellegen, directeur Amsterdam Economic Board: Manifest Tada – duidelijk over data  en State of the Region & WeMakeThe.City in juni 2018;

  Inspirerende pitch van tech & data start up

  Boudewijn Wijnands, CEO en Founder – DeedMob: online platform dat mensen en bedrijven stimuleert om op grote schaal vrijwilligerswerk te doen en sociale organisaties technologische middelen biedt om sociale impact te vergroten.

  Aansluitend is er volop gelegenheid tot netwerken.