Nationale Zorginnovatieprijs 2021

De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase op het gebied van zorg en welzijn. De winnaar van de vakjuryprijs ontvangt een geldprijs van €10.000,- en de winnaar van de publieksprijs een geldprijs van €5.000,-. Dit is een kans voor ondernemers om hun innovatie, die al uitgewerkt, getest en gelanceerd is, te versnellen. De Nationale Zorginnovatieprijs wordt in 2021 uitgereikt tijdens het online Health Valley Event.

‘The Clear Health Program’ wint de voorronde

Er vonden 9 regionale voorrondes plaats door heel Nederland. De vakjury heeft Clear Health, een gepersonaliseerd voedingsprogramma op basis van real-time biomarkers met AI-gestuurde voedingsaanbevelingen, uitgeroepen tot winnaar van de voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs 2021 in de regio Amsterdam. Emma Zorgt, een spraakgestuurde digitale zorgassistent (conversational AI) die je helpt om in contact te blijven met je naasten en met zorgverleners, ontving de publieksprijs. Emma Zorgt krijgt daarmee alsnog een kans op een plaats in de nationale finale tijdens het Health Valley Event op 11 maart.

#slimgroengezond

Wil je vanaf nu ons laatste nieuws en aankomende (online) evenementen ontvangen? Volg ons dagelijks op Twitter , LinkedIn en abonneer u op onze maandelijkse Boardupdate.