MedTech congres Medica in Düsseldorf

 • Gezondheid
 • Ben jij een ondernemer in de Life Sciences & Health sector en wil je gratis één van ’s werelds grootste medtech congressen bijwonen? Goed nieuws! Op dinsdag 16 november verzorgt ons initiatief Smart Health Amsterdam, samen met ROM Regio Utrecht een eendaags bezoekersprogramma aan Medica, de grootste MedTech-beurs ter wereld.

  Het event wordt gehouden van 15-18 november in Düsseldorf, Duitsland. Dit biedt een uitgelezen kans voor het Nederlandse mkb om hun netwerk uit te breiden en potentiële klanten te ontmoeten. Meer dan 5.500 organisaties nemen deel aan de vakbeurs, met expertise op gebieden als eHealth, medische hulpmiddelen voor endoscopie en chirurgie, laboratoriumtechnologie, IT-gezondheidsoplossingen, diagnostiek, prothesen en implantaten, orthopedische technologie en fysiotherapie, beeldvorming en nog veel meer.

  We bieden gratis:

  • Een busreis inclusief ontbijt naar het Medica congres in Düsseldorf op dinsdag 16 november
  • Toegangsbewijs congres (maximaal 2 personen per bedrijf)
  • Netwerkmogelijkheden met Task Force Health Care (TFHC) en het Netherlands Business Support Office (NBSO) Stuttgart in het Health~Holland Paviljoen.

  Lunch en diner zijn niet inbegrepen.

  Kijk voor meer informatie op de Medica website of neem contact op met Daan Donkers via d.donkers@amsterdam.nl.

  De organisatie van deze eendaagse trip is in handen van Smart Health Amsterdam, Amsterdam Trade & Innovate en ROM Utrecht. Horizon Flevoland, HealthValley en LSH010 dragen ook bedrijven aan.​

  Foto: Messe Düsseldorf/ctillmann