Matchmaking Inkopers en Circulaire Innovators

 • Circulaire Economie
 • Ontmoet je circulaire match!

  We nodigen inkoopmanagers van harte uit om kennis te maken met start-ups, scale-ups en bedrijven die circulaire producten en diensten leveren en innovatie oplossingen ontwikkelen die passen bij jouw circulair inkopen en aanbestedingen.

  Het evenement biedt volop ruimte om elkaar te leren kennen en om toekomstige samenwerkingen te verkennen. Een mooie kans voor deze (jonge) bedrijven om invulling te geven aan de vraag welke circulaire producten in te kopen om samen op weg te gaan naar een circulaire toekomst.

  Wees van harte welkom op 22 februari bij een matchmaking event, waar we in gesprek gaan over circulair inkopen en innovatieve bedrijven met circulaire oplossingen voorstellen. Tijdens een matchmaking sessie is volop ruimte om elkaar te leren kennen en om toekomstige samenwerkingen te verkennen. Bekijk hier een overzicht van de scale-ups, start-ups en bedrijven die aanwezig zullen zijn.

  Programma

  14:30   Inloop

  15:00   Introductie Marjolein Brasz (Challenge Lead Circular Economy)

  15:10   Pitches Circulaire Innovators Met onder meer Planq, Moonen Packaging en Plastic Whale

  Circulair inkoop in de praktijk met Rick Veenendaal (Gispen) en Sabine van der Leij (Rijksoverheid)

  15:30   Matchmaking sessions inkoop en circulaire innovators

  16:40   Inspiratie speech Jacqueline Cramer

   

  Over Jacqueline Cramer
  Prof. Dr. Jacqueline Cramer is Ambassadeur circulaire economie en trekker van de grootstedelijke uitdaging Circulaire Economie in de Amsterdam Economic Board.

  Graag brengen we je in contact met bedrijven die bij jouw vraag passen. Geef bij je aanmelding daarom vooral aan waarnaar jij op zoek bent!

  Voor vragen en opmerkingen over dit event, neem gerust contact op Marjolein Brasz.