MaaS Meetup #2: "Samenwerking in de keten"

 • Mobiliteit
 • We gaan toe naar een digitale dienst voor reizigers, waarbij ‘smart agents’ verplaatsingen via fiets, trein, tram/metro, deelauto en taxi op maat aanbieden en ‘real time’ ingespeeld wordt op persoonlijke behoefte en voorkeuren.

  Serie bijeenkomsten

  Ontwikkelingen rond MaaS zijn zowel landelijk als binnen de Metropoolregio Amsterdam (MRA) nog relatief onbekend en partijen in de regio vinden elkaar nog niet gemakkelijk. Om de adoptie van MaaS in de regio te versnellen, organiseert de Board een serie van vijf bijeenkomsten, waarin we aanbieders van mobiliteit, werkgevers, overheden, service providers, kennisinstellingen, belangenorganisaties en technologiepartners uitdagen om mee te denken en een bijdrage te leveren aan deze versnelling.
   

  MaaS Meetup #2: “Samenwerking in de keten”

  Deze tweede editie zijn we te gast bij de Amsterdam ArenA. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • MaaS in het ArenA-gebied: De Mobility Portal, een online platform waarop bezoekers alles over vervoer van en naar het ArenAPoort-gebied kunnen vinden.
   Met Hidde Salverda (Amsterdam ArenA)
  • Op weg naar een open MaaS-platform in de regio Amsterdam: De visie van Beamrz.
   Met Jeroen Out ( Beamrz)
  • In gesprek: MaaS staat of valt bij een sterke samenwerking binnen de gehele mobiliteitsketen: van (deel)fiets tot taxi tot trein. Welke best practices in samenwerking zijn er en welke oplossingen zijn er nodig zodat iedereen in de keten kan profiteren?

  Kom ook; praat mee en denk mee!