Amsterdam Life Sciences Café: Het biotech ecosysteem – door de ogen van investeerders

 • Gezondheid
 • Deze keer kijken we naar het ontwikkelen van een succesvol biotech-ecosysteem  vanuit de invalshoek van investeerders. We zijn blij dat de twee grootste Nederlandse investeerders in Life Sciences hun opwachting zullen maken:

  Rogier Rooswinkel  (Forbion) zal de bevindingen presenteren van een recente Nature-publicatie die de analyse van het Europese biotechlandschap beschrijft.  Ook zullen de belangrijkste factoren die nodig zijn voor een succesvolle en duurzame biotech-start-up ecosysteem aan bod komen.

  Felice Verduyn – van Weegen (LSP) zal daarop voortbouwen en haar LSP-visie geven op investeringskansen in de Bio tech en op een aantal veelbelovende technologische gebieden.

  Lees hier meer over dit Engelstalige event en registreer je.

  Voor een sfeerimpressie van voorgaande Life Sciences Cafés  kun je de video bekijken.

  Over Amsterdam Life Sciences café

  De Amsterdam Economic Board organiseert samen met EY vier keer per jaar Life Sciences-cafés. Naast de inspirerende presentaties en debatten dat elke Life Sciences Café biedt, is elk meetup een fantastische gelegenheid om kennis te maken met collega’s uit de life sciences-sector en met vertegenwoordigers van het bredere bedrijfsleven uit de Amsterdamse regio. Deze meet-ups zijn gericht op het samenbrengen van collega’s uit de life sciences-sector, bedrijfsleven, gezondheidsinnovators, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Ontworpen om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen.  Als je feedback, of ideeën voor toekomstige edities van het Life Sciences Café hebt, neem dan contact op met Jeroen Maas. j.maas@amecboard.com.

  Samenwerkingspartners