Let it Grow’s Greenhouse Festival

 • Algemeen
 • Programma maandag 3 april

  13.00 uur Inloop en lunch

  14.00 uur Opening door Silke Tijkotte

  14.10 uur Futurologe Jacintha Scheerder & de zeven start-ups presenteren de toekomst van nu

  15.30 uur Consument van de toekomst door Silke Tijkotte

  15.45 uur Q&A met de zeven start-ups

  16.00 uur Hapjes en drankjes, ontmoet de ondernemers

   

  Toelichting programma


  Futorologe Jacintha Scheerder neemt je mee naar het jaar 2050 en praat je bij over de groene stad van de toekomst. Hoe gaan we ons verhouden tot elkaar als steden nog veel voller raken of massaler worden? Wat betekent brain-to-brain interface voor de wijze waarop we connected zijn met elkaar? Maar natuurlijk ook, welke rol speelt groen in dat onophoudelijk veranderende leven?

  De zeven green start-ups die het afgelopen half jaar het incubatieprogramma van Let it Grow hebben doorlopen, zijn concrete voorbeelden van hoe in te spelen op die ‘open’ maar zeker niet lege toekomst! De zeven start-ups presenteren deze middag de ontwikkeling van hun product en onderneming. Aan het einde van het programma is er een vragenronde, waar je hen het hemd van het lijf mag vragen.

  Silke Tijkotte laat je kennis maken met de consument van de toekomst. Wie is deze consument eigenlijk? Zij zal je prikkelen en handvatten geven hoe je binnen je eigen organisatie middels innovaties kunt inspelen op de behoeften van deze consument en de maatschappelijke uitdagingen van 2050.

  Verder ontmoet je kunstenaars en andere ondernemers die op een nieuwe manier met bloemen en planten werken.

   

  NB: Op zondag 2 april is het festival gratis toegankelijk voorconsumenten. Ook op deze dag ben je van harte welkom.