LEAP Meetup #2 – AFGELAST

  • Energie
  • Met LEAP trekken overheid, bedrijven en kennisinstellingen samen op om in een hoger tempo een duurzame digitale economie te realiseren. Gedurende de eerste fase gaan 20 coalitiepartners in pilots onderzoeken wat de mogelijkheden voor energiebesparing zijn, zonder prestatieverlies. Er is de afgelopen maanden hard aan deze pilots gewerkt door de LEAP coalitiepartners.

    Mocht ook jij een bijdrage willen leveren aan optimalisatie in het energiegebruik van ICT in datacenters, dan ben je van harte uitgenodigd om op 19 maart aanwezig te zijn. Stuur in dat geval een e-mail naar Marjolein Bot, Challenge Lead Energie.

    Ook wij denken mee om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit kan betekenen dat we events tot 24 uur van te voren af kunnen zeggen.

    Heb je je aangemeld voor een Board event en ervaar je griepklachten? Dan vragen we je om thuis te blijven en het ons te laten weten via events@amecboard.com. Wij zorgen voor een verslag van de bijeenkomst zodat je toch geïnformeerd bent.