KvK Serious Game Jam

  • Algemeen
  • Heb jij ideeën hoe je ondernemers kunt helpen met een ondernemersgame van de KvK? Doe dan mee aan de KvK Serious Game Jam op 2 juni bij de KvK in Amsterdam. Vergroot hier je kennis over gaming, bouw aan je netwerk rondom gamification, haal die opdracht binnen bij de KvK of leg contacten met geïnteresseerde grote corporates.

    Het wordt een interessante, leerzame en vooral leuke dag waar je niet alleen een opdracht van de KvK kunt binnenslepen. Ook is er een  tal van andere grote organisaties die interesse hebben in gamification. Er zijn grote producenten van games en natuurlijk veel andere ondernemers die zich bezighouden met games en gamification. We maken er een grote Game Jam van en samen zetten we de game-industrie nog steviger op de kaart!

    Om te winnen kun je het beste met een team inschrijven met daarin de benodigde disciplines. Er zijn volop mensen vanuit de KvK aanwezig om jouw idee verder te ontwikkelen gedurende de dag. Individueel inschrijven kan ook, dan word je toegevoegd aan een bestaand team.

    De KvK wil ervaring opdoen met Gamification. Hoe kan dat beter dan door een live-experiment uit te voeren met een game? Een game die gaat over de dilemma’s van de ondernemer. Je kent ze vast wel: netwerken en sales, financiering en administratie, productontwikkeling en innoveren, samenwerken, wet en regelgeving, etc.. Heb jij het gouden idee? Dan maak je kans op de directe opdracht bij de KvK.

    Klik hier voor het programma!