Kick-off Impacttrack – Focus op Facilitair

 • Circulaire Economie
 • Dit is een besloten event, alleen toegankelijk voor de deelnemende organisaties.

  De kick-off zal bestaan uit een brede introductiesessie. Het doel van deze kick-off is dat deelnemers onderling kennismaken en van elkaar begrijpen wat er nodig is om impact te kunnen maken. Wat is het speelveld waarin elk van hen opereert?

  Wil je ook met een team van jouw organisatie deelnemen of heb je andere vragen? Mail naar inkopenmetimpact@amecboard.com.

  Impacttrack

  Teams van ca vijf deelnemers vanuit verschillende invalshoeken en of afdelingen van één organisatie kunnen deelnemen. Zij nemen samen minimaal één concreet inkooptraject mee waarmee zij binnen een half jaar impact willen maken. Zo zorgen we dat kennis die wordt opgedaan direct wordt geborgd. De Impacttrack helpt je om je impact beter in beeld te krijgen.

  Inkopen met Impact

  Met elke euro die je als organisatie uitgeeft aan producten en diensten, heb je de keuze voor het duurzamer, eerlijker of innovatiever alternatief. En het mooie is dat iedereen kan meedoen met lunchbroodjes, kantoorartikelen, ICT, (thuis) werkplekken, vervoer, noem maar op. Boardleden Barbara Baarsma, Robert Metzke, Mirjam van Praag, Hans Snijders, Geert ten Dam en Jeroen Verwoort zijn al begonnen. Doe je ook mee? Klik hier.