Jong management en VNO-NCW MRA: ONdernemerstafel

Algemeen

Aan tafel hebben we twee inspirerende sprekers uitgenodigd. Marco Wiesehahn-Vrijman, Manager Collectieve Belangenbehartiging van Evofenedex en Tijs Roelofs, Hoofd Stedelijk Innovatie CTO Innovatieteam van Gemeente Amsterdam. Zij geven vanuit verschillende invalshoeken hun verfrissende kijk op belangenbehartiging en het mobiliteitsvraagstuk in metropool Amsterdam. Vervolgens krijgen leden van Jong Management en VNO-NCW de kans hun kennis en ervaringen te delen met elkaar en te discussiëren.

Wat is de huidige situatie van het mobiliteitsvraagstuk? Hoe om te gaan met deze speerpunten als belangenbehartiger en als gemeente? Welke innovatieve programma’s zijn er? Hoe kijken onze sprekers naar de toekomst?

Tot slot biedt de gastheer van Wijngaard De Amsteltuin Amstelveen een rondleiding aan door de wijngaard in dit prachtige recreatiegebied Langs de Akker in Amstelveen. Na afloop is er uiteraard gelegenheid om te netwerken onder het genot van een Hollandse wijn-en spijsproeverij.

Je kunt je aanmelden voor het gehele programma (Ondernemerstafel, rondleiding wijngaard en wijn-en spijsproeverij) of 2e programmaonderdeel (Rondleiding wijngaard en wijn- en spijsproeverij). Voor aanmelden en meer informatie kun je een mail sturen aan metropoolamsterdam@vno-ncwwest.nl. Geef  hierbij door waaraan je wilt deelnemen.

Wij kijken uit naar je komst!