Jaarconferentie Techniekpact 2017

 • Algemeen
 • Digitale Connectiviteit
 • Gezondheid
 • Talent voor de Toekomst
 • Robots in de zorg, zelfrijdende auto’s, 3D printen en drones raken al aardig ingeburgerd, en nieuwe innovaties staan klaar om de markt te veroveren. Hoe die nieuwe technologieën zich na 2020 ontwikkelen, en hoe daarmee toekomstige beroepen eruit zien, kunnen we nu nog niet voorspellen. De crossovers van techniek met andere sectoren laten zien dat technologie van invloed wordt op álle beroepen.

  Samen in gesprek over de toekomst

  Wat zijn de competenties en vaardigheden die nodig zijn om onze economie te laten groeien en Nederland sterk en veerkrachtig te houden? Welke aanpassingen vragen de technologische innovaties van het onderwijs? En welke rol moeten bedrijven spelen om het onderwijs optimaal te laten aansluiten op de toekomstige arbeidsmarkt? Aan de hand van goede voorbeelden uit het landsdeel gaan we hierover tijdens de Jaarconferentie Techniekpact 2017 in gesprek met elkaar.

  Programma

  De inloop van de jaarconferentie is vanaf 11.30 uur met lunchbuffet, waarna de bijeenkomst om 12.30 uur plenair wordt geopend. Hierna gaan alle deelnemers in sessies uiteen. De dag wordt plenair afgesloten en het glas wordt gezamenlijk geheven tijdens een netwerkborrel.

  Meer informatie over het programma, de sessies, de sprekers en de mogelijkheid aan te melden vindt u hier: techniekpact.nl/congres.

  Social media

  Wat zijn jouw ideeën over de technologische wereld van de toekomst? Praat alvast mee via Twitter #Voorbij2020.

  Foto: http://www.techniekpact.nl/congres