Intelligent Health: AI met Impact

 • Gezondheid
 • Intelligent Health viert het 5-jarige jubileum van haar toonaangevende zustertop, WSAI, door de  World Summit AI en TMinus30 samen te brengen tot een Super Summit. Als we zeggen dat we hier enthousiast over zijn, dan is dat een understatement!

  Wat is intelligent health?

  C-level executives, clinici, ziekenhuishoofden en wetenschappers uit de farma, biotech, medtech, gezondheidsvoorzieningen, tech, startups en investeringsmaatschappijen uit alle hoeken van de wereld zullen deelnemen aan de exclusieve fysieke top en online via ons wereldwijde platform.

  Dit jaar hebben we het draaiboek weggegooid en de top opnieuw ontworpen om ons te concentreren op wat het belangrijkst is. Onze CPD-geaccrediteerde grootschalige top brengt de wereldwijde AI- en health gemeenschappen samen om discussies op gang te brengen. Hoe kan AI worden toegepast en kunnen we technologische samenwerking in de gezondheidszorg stimuleren, door clinici, patiënten en besluitvormers in zorginstellingen te verbinden met technologen. Wees klaar om te denken als een arts en te coderen als een ontwikkelaar!

  Wat gebeurt er?

  It ain’t what you do, it’s the way that you do it…and that’s what gets results’Ella Fitzgerald

  We hebben de top opnieuw ontworpen om te fungeren als een AI omni channel. We maken een ​​veilige en exclusieve bijeenkomst in Amsterdam mogelijk, terwijl we ook online een eersteklas productie  draaien. Het thema voor dit jaar is AI met Impact.

  De fysieke en de online top hebben exact hetzelfde format:

  • 121 vergaderingen met behulp van onze AI-aangedreven matchmaking-tool – fysiek zullen er beheerde ontmoetingspunten zijn en online zijn er camera-on-vergaderingen;
  • Plenaire sessies live en gestreamd naar het platform met verbluffende sprekers en wereldleiders;
  • Tafelgesprekken – samengestelde vergaderingen in boardroom-stijl, zowel persoonlijk als online – privé of openbaar, en altijd op een veilige manier beheerd;
  • Masterclass-sessies – workshops met een verschil – wereldwijd erkende opinieleiders die privé-masterclasses geven aan kleine groepen op de fysieke top en online. Denk aan een ontmoeting met de wereldleiders maar dan met een praktische focus op leren van de besten!
  • Workshop – niemand houdt ervan tijd te verspillen. Leer van experts in een gestructureerde, praktijkgerichte sessie waardoor je betrokken blijft en de lesstof blijft hangen;
  • We organiseren een prijsuitreiking tijdens de World AI Awards op 12 oktober. NIEUW voor 21!
  • Krijg toegang tot de geheel nieuwe ‘Super Summit’-streams op World Summit AI en Tminus30, op dezelfde locatie gelegen InspiredMinds-toppen die nu voor het eerst in Amsterdam plaatsvinden!

  Wat we ook persoonlijk doen in Amsterdam tijdens de exclusieve persoonlijke top, we repliceren alles online in realtime voor onze wereldwijde gemeenschap!