Innovation for Health 2022

 • Gezondheid
 • Op 21 april 2022 vindt de 9e editie van de toonaangevende conferentie voor belangrijke spelers in Health & Life Sciences, Innovation for Health, plaats in Rotterdam!

  Het thema van deze conferentie bouwt voort op de vorige editie en is innovatie voor preventie.

  Op Innovation for Health 2022 kan je inzichten delen, de laatste trends opsnuiven, nieuwe contacten leggen, voortbouwen op waardevolle samenwerkingsverbanden en nog veel meer. Inspireren, interactie en netwerken vormen de kern van de conferentie. Bovendien brengt de conferentie meer dan 900 innovators, ondernemers, thought leaders en andere belangrijke spelers uit Health & Life Sciences samen om samen de toekomst van de gezondheidszorg vorm te geven.

  Programma

  Het programma van Innovation for Health 2022 omvat verschillende thematische sessies die vernieuwers op het podium brengen, in de trends van zorginnovaties duiken en de succesfactoren bespreken van het naar de patiënt brengen van innovaties in Life Sciences & Health. Het exacte programma volgt later.

   

  Schrijf je tot 17 december in als early bird!

  Hieronder zijn een aantal sprekers genoemd die bij Innovation for Health 2022 op het podium staan. Voor een volledig overzicht van alle sprekers, klik hier.

  Sprekers

  Sander van Deventer

  Sander van Deventer

  CTO & co-founder VectorY
  Thomas Hankemeier

  Thomas Hankemeier

  Professor of Analytical BioSciences
  Anke Hilse Maitland-van der Zee

  Anke Hilse Maitland-van der Zee

  Professor Precision Medicine in Respiratory Disease in AMC Amsterdam
  Koenraad Wiedhaup

  Koenraad Wiedhaup

  Oprichter en CEO bij Leyden Labs
  Marja Ho-dac-Pannekeet

  Marja Ho-dac-Pannekeet

  Directeur Nierpatiëntenvereniging Nederland