HIS Innovatiewandeling

 • Gezondheid
 • Na succesvolle landelijke en regionale edities komt de Health Innovation School nu ook naar Amsterdam! De 2e trainingsdag is op 7 juli en vindt plaats op het Marineterrein.

  Deze dag staat in het teken van kennismaking, teambuilding en innovatie inspiratie opdoen in de stad. Er is een plenair ochtendprogramma met een aantal workshops en mini-colleges. ’s Middags organiseren we de HIS Innovatiewandeling. Een speurtocht die de deelnemers in groepjes van ong. 7 personen langs inspirerende bedrijven en organisaties op het Marineterrein voert. Op elke locatie voeren de groepen een spel / activiteit uit waarmee ze op de proef worden gesteld en elkaar beter leren kennen. De hosts krijgen de gelegenheid om elk team kort iets te vertellen over het bedrijf. De spellen worden begeleid door het organisatieteam en de coaches van de HIS.

   Waar zijn we naar op zoek / doe jij mee?

  Om deze dag tot een succes te maken werken we samen met HIS partner Smart Health Amsterdam. We zijn op zoek naar:

  • een toffe plenaire locatie
  • inspirerende bedrijven en organisaties die hun locatie 1 middag ter beschikking willen stellen voor 1 van de spellen van de innovatiewandeling
  • gezonde, lekkere catering.

  Programma

  De trainingsdagen duren de hele dag en hebben soms ook een avondprogramma.
  De exacte tijden en locaties worden later bekend gemaakt.

   

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Femke Beers, programmaleider HIS Amsterdam: amsterdam@healthinnovation.school of 06-10751456.

  Achtergrondinformatie

  Health Innovation School Amsterdam

  Na succesvolle landelijke en regionale edities komt de Health Innovation School nu ook naar Amsterdam! De HIS is een uniek opleidingstraject van 6 maanden dat 50 voorlopers (in spé) uit het hele zorg- en welzijnsdomein samenbrengt: van ambtenaar tot (psychiatrisch) verpleegkundige, van ondernemer tot buurtwerker, van (huis)arts tot data-scientist, van verzekeraar tot diëtist en van onderzoeker tot cliëntbegeleider. De deelnemers aan de HIS zijn vooruitstrevende doeners, lopen geregeld tegen grenzen aan binnen hun eigen domein en willen samen met anderen graag meer impact maken.

  Tijdens de HIS werken de 50 deelnemers samen aan:

  • het vergroten van hun kennis over (zorg)innovatie en domeinoverstijgende samenwerking tijdens interactieve trainingsdagen en werksessies
  • het uitbreiden van hun (innovatie) netwerk in de regio
  • oplossingen voor prangende knelpunten uit de stad a.d.h.v. creatieve, mensgedreven methoden

  Meer info vind je op de website van Health Innovation School.