Het kan dus wel! Circulaire Economie

ROC van Flevoland organiseert in samenwerking met Katapult een ‘Het-kan-dus-wel-sessie’ over opleiden voor circulaire economie, medewerkers van de toekomst. U wordt uitgedaagd om, met het verder ontwikkelen van kennis en aandacht voor circulaire economie binnen onderwijs en bedrijfsleven, het succes van uw bedrijf of organisatie te vergroten. De ‘Het-kan-dus wel-sessie’ is voor iedereen die circulaire kansen wil pakken in een publiek private samenwerking van het bedrijfsleven en onderwijs.

Onder leiding van dagvoorzitter Harm Edens gaat u in gesprek met circulaire koplopers, Frenk van der Berg van De Verspillingsfabrieken en Bram Peters van Save Plastics. U maakt verder kennis met het practoraat Circulair Regionale Economie van ROC Flevoland, dat vakmensen opleidt. Kom met experts speeddaten om de kansen van circulaire economie te pakken voor uw bedrijf of organisatie.

Rol van de Board

ROC Flevoland is een van de koplopers bij het initiatief van de Board om het circulaire gedachtegoed te integreren in het onderwijs.

Hiervoor hebben zij een manifest ondertekend en is er een actieplan in ontwikkeling.