Haarlem Groeit!

 • Algemeen
 • Wil je dit niet missen? Schrijf je dan meteen in!

  ‘Haarlem Groeit!’ is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. Ze willen jou, ambitieuze ondernemer (met een minimale omzet van 1 miljoen euro), challengen! En ze vragen je om hetzelfde te doen bij je mede-ondernemers. De ondernemers komen uit Haarlem en omstreken (Zuid-Kennemerland).

  Het programma

  • Op het hoofdpodium hoor je het groeiverhaal van Bas Beerens, voormalig co-founder en CEO van Wetransfer. Wat maakte dat zijn bedrijf zo groeide?
  • Rondetafelgesprekken’: je gaat in gesprek met ervaren ondernemers en experts, die antwoord geven op al je vragen en die zaken met je delen waar je zelf echt niet aan had gedacht. Netwerken, leren en je groei een boost geven!
  • Netwerkborrel’. Er wordt afgesloten met een korte informele borrel. Praat nog even na met elkaar na die inspirerende gesprekken. Of sta open voor nog meer nieuwe ontmoetingen. Heb je een gaaf plan of een prangende groeivraag en wil je nog even sparren met die ene topondernemer of coach? Ga het gesprek over de versnelling van de groei van jouw bedrijf 1-op-1 aan.

  Het kan allemaal!

  Na afloop ben je van harte welkom voor het event Present Your Startup.   Aanmelden kan via: “Present Your Startup”.