GO!-NH: Accelerator Sustainable Innovation

 • Algemeen
 • Voor de komende edities van de GO!-NH programma’s zijn de volgende Challenges actief:

  • Innovatie binnen de Maak- en Onderhoudsindustrie – Techport
  • Metropool van de Toekomst – Amsterdam Economic Board
  • Donut Challenge – bedrijven ‘in de donut’ krijgen (Doughnut Economics)
  • Building sustainable innovations through gaming, esports and creative tech – H20 Esports Campus Amsterdam

  Dankzij de Challenges zijn er meerdere extra plekken beschikbaar voor deelnemende teams aan de Accelerator, Growth en/of Scale. Met deze Challenges kun je een plek krijgen in het programma waarbij je je specifiek richt op een bepaald thema. Als bedrijf maak je dus extra kans om deel te kunnen nemen aan GO!-NH. Zie je een match met een Challenge? Schrijf je dan ook zeker daarvoor in!

  Over GO!-NH

  GO!-NH is een serie groeiversnelling programma’s (accelerators) van de provincie Noord-Holland. Deze speciaal ontwikkelde programma’s ondersteunen startups en MKB’ers bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzaamheid. Met trainingen, tools en professionele coaching door experts ontwikkel je jouw bedrijf.

  GO!-NH heeft drie verschillende trajecten samengesteld, zodat ondernemers de beste ondersteuning krijgen die past bij de fase en omvang waarin hun bedrijf zich bevindt. De drie verschillende trajecten zijn GO!-NH Accelerator, Growth en Scale. Daarnaast vormt de GO!-NH Academy een laagdrempelige ontmoeting met GO!-NH waarbij masterclasses ook los gevolgd kunnen worden.

  Inschrijven voor GO!-NH Accelerator en Growth kan tot 9 februari 2021.