Landelijke E-Health week

  • Gezondheid
  • Daarom organiseren het ministerie van VWS en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving van 27 januari t/m 1 februari 2020 voor de vierde keer de E-Health week; een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met E-Health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

    Activiteiten

    Allerlei partijen die willen laten zien wat E-Health is en hoe het werkt doen inmiddels mee; (thuis)zorginstellingen, leveranciers, maatschappelijke initiatieven, onderwijsinstellingen, gemeenten, patiëntenplatforms en ouderenbonden door het hele land. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd; van innovatielabs, open dagen en pop-up stores, tot aan theatervoorstellingen en workshops, alles is mogelijk tijdens de E-Health week.

    Openingsmanifestatie ehealth week

    Dit jaar wordt de E-Health week weer afgetrapt met een mooi congres op 27 januari 2020 in het Circustheater in Den Haag. Aanmelden als sponsor of deelnemer voor dit congres is mogelijk via www.icthealth.nl.