Emerce Health

Emerce Health is innovation in cure, care & technology. Emerce Health gaat in op de laatste relevante ontwikkelingen, nieuwste toepassingen, innovaties en de impact daarvan op de zorg. Een interactieve congresdag met meer dan 25 sessies als: interviews, presentaties, debatten en een info-lounge met live demo’s.

Emerce Health biedt nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van eHealth. Voor alle organisaties en professionals in de zorg, startups en tech bedrijven die zich actief bezighouden met de kwaliteit en de efficiency van de zorgsector.

Voor wie?

Emerce Health is bestemd voor een brede groep zorgprofessionals, waaronder artsen en specialisten, bestuurders en management (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen, zorgverzekeraars, GGZ, online professionals van zorgaanbieders, beleidsmakers, VVT (verpleging, verzorging, thuiszorg) en farmaceuten. Emerce Health is ABAN geaccrediteerd voor 5 punten.

De Amsterdam Economic Board is partner van dit evenement, hierdoor is een regular ticket te bestellen met €100,- korting. Gebruik de kortingscode amsterdameconomicboard2319

#slimgroengezond

Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de Metropoolregio Amsterdam als de Europese Life Sciences & Health hub.