Duurzame mobiliteit: BREIKERS Café

Algemeen

Kom op woensdag 30 mei vanaf 16.00 uur naar de Zuidas om je – onder het genot van een hapje en een drankje – te laten inspireren en informeren door ervaringen van andere organisaties. Neem je collega van HR, duurzaamheid of facilitair ook mee! 

Dit 12e BREIKERS inspiratiecafé gaat over duurzaamheid én mobiliteit. Ga met elkaar in gesprek over reizen van en naar het werk. Hoe kan dit, naast vertragingsvrij, ook schoner? CO2-reductie kan vaak effectief worden geïntegreerd in het mobiliteitsbeleid.

Drie redenen om dit BREIKERS Café niet te missen:

  1. Kom op bezoek bij Circl aan de Zuidas. Het circulair paviljoen van ABN AMRO waar iedereen met goede ideeën over duurzaamheid en circulariteit de ruimte krijgt. Een plek om te leren, te inspireren, en vooral om te verbinden.
  2. Ook tijdens deze editie bevraagt Meindert Schut van BNR Nieuwsradio diverse aansprekende werkgevers over hún ervaringen met schoon en vertragingsvrij reizen. Hans Bakker, voorzitter VNO-NCW Metropool Amsterdam, is zijn ‘side kick’ aan de stamtafel.
  3. Onder andere Stedin en ABN AMRO vertellen over hún visie op duurzame mobiliteit. Ook delen zij hun ervaringen met diverse innovatieve oplossingen. De nieuwe autodeeldienst Amber vertelt hoe zij het aantal benodigde auto’s drastisch wil verminderen. Door samenwerking met o.a EY en ABN AMRO op de Zuidas wil Amber laten zien dat ook voor professionals een (elektrische) deelauto een goede optie is.