Duurzaam implementeren van zorginnovaties

 • Gezondheid
 • We moeten met z’n allen omschakelen naar een anderhalve-meter-maatschappij. Van veel organisaties vraagt dit een andere inrichting van de primaire processen en daarom worden nu veel innovaties voor de zorg op afstand snel geïmplementeerd. Maar hoe passen deze toepassingen na de coronacrisis in de primaire processen?

  Tijdens het komende innovatiecafe op 25 juni 2020 wordt uitgebreid aandacht besteed aan “duurzaam implementeren van zorginnovaties”. We moeten met z’n allen omschakelen naar een anderhalve-meter-maatschappij. Van veel organisaties vraagt dit een andere inrichting van de primaire processen en daarom worden nu veel innovaties voor de zorg op afstand snel geïmplementeerd. Maar hoe passen deze toepassingen na de coronacrisis in de primaire processen?

  Hoe zorg je ervoor dat wat je nu implementeert ook straks nog relevant is? Tijdens de bijeenkomst vertelt een implementatie expert je hier meer over en ook wordt er een case behandeld. Hoe pakken andere zorgorganisaties dit proces aan? Tot slot geeft HI-NL een presentatie over het betrekken van de gebruiker en waarom dit zo belangrijk is.

  Na de presentaties is er ruimte om met elkaar en de sprekers te netwerken of om je vragen voor te leggen.

  Programma

  14:30 – 15:00 Check-in

  15:00 – 16:00 Inhoudelijk programma
  Met bijdragen van zorgorganisatie Marente, implementatie-expert Rob Kimpen en Health Innovation Netherlands (HI-NL)

  16:00 – 16:30 Ruimte voor vragen en online netwerken

  Interessant voor

  Ondernemers en zorgaanbieders die bezig zijn met innoveren in de zorg

  Wil je voortaan ons laatste nieuws en aankomende (online) events ontvangen? Volg ons dagelijks op TwitterLinkedIn en schrijf je in voor onze maandelijkse Board Update.

  Samenwerkingspartners